tiden for kanelsnurr og gåsunger

Hei alle sammen! I dag var det tilbake på jobb, og jeg er allerede klar for fridagen min som er på torsdag. Jeg merker at kroppen min er helt utslitt, og derfor klarer jeg ikke å gjøre noe annet enn å sove for tiden. I dag sov jeg til halv ett, og tok toget til jobb tjue minutter senere. For en fritid, dere!

I går var jeg som sagt ute på tur med meg selv, og det var forfriskende og utrolig deilig. Jeg lot alle bekymringer og negative tanker forsvinne, og gikk bare rundt i skogen for meg selv og nøt naturen. Jeg liker å holde meg inne i skogen slik at jeg slipper å møte alle de andre som går tur, da kan jeg slappe helt av og få følelsen av at jeg har tid for meg selv.

På veien kjøpte jeg meg en kopp med kaffe og en kanelbolle, som jeg hadde med. Litt av en frokost, men jeg tenkte å kose meg litt ekstra. Satte meg foran sjøen og koste meg skikkelig!

Jeg verken jogget, løp eller gikk fort, og jeg hørte heller ikke på musikk eller hadde kontakt med noen. Det er deilig å bare ta seg en lang tur, uten å ha noe formening om hva man skal, eller i det hele tatt ha en grunn for å gjøre det. Det er ikke alltid at det er nødvendig, og man trenger aldri en unnskyldning for å gå en tur for seg selv. Alle har godt av det spør du meg, og selv er dette noe av det beste jeg vet. Allikevel er det noe jeg gjør altfor lite.

Fikk også matet svaner og andre fugler. Jeg elsker svaner, har alltid sett på denne fuglen som en helt spesiell og nydelig fugl. Jeg hørte også en hakkespett langt inne i skogen, og etter noen minutter med leting, fikk jeg faktisk synet av den! Siden jeg hadde med en nærlinse fikk jeg tatt et ganske fint bilde av den, heldigvis!Helt siden jeg var liten, har mamma og jeg løpt rundt i skog og mark for å finne spirer og knopper av forskjellige blomster og trær. Og siden Kalvøya er det stedet vi har gått mest for å finne blåveis, vet jeg akkurat hvor jeg skal lete! Denne gangen tenkte jeg at det var litt for tidlig for å finne noe, men…..inne mellom barnåler, visne blader og grener, fant jeg små spirer. Jeg ble kjempeglad, og gleder meg til å se hvor mye de har vokst neste gang jeg er der. Man skal forresten alltid huske å spre blader og grener over knoppene igjen, slik at de holder på varmen!


For en herlig tur! Tok masse fine bilder av naturen som jeg gleder meg til å vise dere.

2 kommentarer
  1. Elsker å gå turer og ha litt alenetid jeg også 🙂 Tror alle trenger det for å få mer energi! Bra du tar deg tid til å kose deg med god mat også, når du i utgangspunktet har et sunt kosthold. Har du en gang i uken der du skeier ut, eller spiser du godsaker når du rett og slett får lyst på det ? 🙂

  2. Carina: det er sjelden jeg får lyst på det faktisk, men har som oftest en dag i uken hvor jeg kan spise litt mer usunt og større mengder. er ikke så streng på diett nå, men det blir verre senere! det finnes jo alltid sunne alternativer til usunne ting, og hvis jeg får søtsug på jobb feks, spiser jeg alltid grønnsaker, frukt eller cottage cheese/kesam. det hjelper!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg