hardcore

God morgen alle sammen! For en nydelig dag, det er absolutt den beste på lenge. Hvem vet om den fortsetter like bra, men jeg har ihvertfall en god følelse inne i meg! Marius dro på skolen klokken ni, og i stedet for å sove videre, klarte jeg å dra meg selv opp av sengen. Bare det fortjener jo en applaus! Startet dagen med å rydde, vaske og støvsuge her hjemme, før jeg dro på trening. Bestemte meg for å trene så og si litt av hvert i dag, med tanke på at jeg nesten ikke får trent denne uken. Anbefaler absolutt ikke å trene slik jeg gjorde, både fordi man blir kjempesliten i hele kroppen, og fordi man ikke kan trene de samme musklene dagen etterpå.

3×10 knebøy 40 kg
3×5  knebøy 50 kg

3×12 forside lår 65 kg
3×12 bakside lår 40 kg

3×12 roing 40 kg
3×12 nedtrekk 40 kg
3×8 ryggøvelse med kabel
5 chins uten hjelp
biceps med manualer, 10 kg

3×10 fire ganger med fire forskjellige øvelser på triceps
situps

…..Også trente jeg cardio i akkurat tre minutter før kroppen min sa stopp! Er allikevel fornøyd med økten, fikk trent rimelig hardt, og det er deilig. I tillegg er dette favorittøvelsene mine! Musikk er også en viktig del av treningen min, så jeg tenkte å gi dere ukens spilleliste som har hjulpet meg gjennom harde øvelser. Pleier egentlig å høre på rolig musikk, men denne uken har jeg hørt på mye mer “trøkk”. Absolutt ikke favorittartistene mine, men sangene er faktisk deilige å trene til! Kos dere.

Nicki Minaj – Pound the alarm
Nicki Minaj . Va va voom
Beyoncè – Run the world
Beyoncè – End of time
Kelly Rowland – Work
Nause – Hungry hearts
Cassie feat. Akon – Let`s get crazy
Avicii – I could be the one
Ke$ha – Die young

….Nå har jeg laget meg stekt karbonadedeig som er innbakt i speltlompe. Skal kose med meg den i ti minutter før det bærer til jobb. Ha en fin dag videre, og kos dere i solen!

8 kommentarer
  1. Hei! Jeg har akkurat kommet over en utrolig bra konkurranse hvor en heldiggris får vinne 1år med energidrikke helt gratis! For eksempel jeg liker skikkelig godt å drikke Burn så jeg hadde spart veldig mye om jeg hadde vunnet denne konkurransen. Kunne du tenke deg å være med? 😀 Det er jo gøy å vinne selv om man ikke drikker det selv.

  2. det er så utrolig inspirerende og motiverende å lese bloggen din for tiden, nora! jeg har begynt å trene styrke flere ganger i uken nå, og økte med 10 kg på knebøy i går, og ble i helt ekstase. også er det virkelig morsomt å få være med på fremgangen din også 🙂 stå på!

  3. Hellu! Først må jeg si bloggen din er kjempe fin. Jeg blir glad av å lese den. Så vil jeg tipse deg om en sykt kul konkurranse! Det er sånn at du kan vinne 1 år med red bull, alså at du får drikke så mye du vil helt gratis i et år om du vinner! Det er veldig flott for meg fordi jeg drikker skikkelig mye energidrikk. Haha!!! Drikker det hele tiden! Men husk å delta du og da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg