the factory

Hei alle sammen! Det er tirsdag, og en ny jobbuke har allerede startet. I går var jeg for sliten til å trene, så jeg og Marius hadde heller en hyggelig kjærestedag hjemme. På kvelden dro vi til Olivia og spiste, før vi dro hjem igjen og la oss.

Ikke bare har jeg tannverk på grunn av to visdomstenner, men jeg har også vært kjempedårlig i dag, og er derfor borte fra jobb. Jeg hater å kaste opp og føle meg dårlig, så jeg håper at jeg blir bra til i morgen slik at jeg kan dra tilbake på jobb. Det er ikke akkurat noe morsomt å ligge hjemme når man ikke kan trene eller gjøre andre ting man ellers ville gjort.

For å få tiden til å gå har jeg tatt litt bilder, ryddet litt og sittet med nesen ut av vinduet for å nyte den fine solen. Jeg føler meg som en fange i mitt eget hjem, men hvem har sagt at man må ut for å få med seg solen, når man bor på solsiden?

Til frokost laget jeg en enkel blanding av granola, friske bær og vaniljekesam. En fargerik og sprudlende frokosttallerken som smaker godt og gir ny energi til kroppen. Kanskje ikke det smarteste å spise når magen er ømfintelig, men det gikk heldigvis bra.


Jeg føler meg over middels grusom for tiden. Som dere kanskje har forstått så går dette opp og ned for hver eneste dag som går, men i løpet av de siste dagene har jeg fått følelsen av at alt har strittet i mot meg og det jeg vil. Jeg føler at hver dag er en kamp om å oppnå det jeg vil, og at jeg konstant går rundt og tenker, angrer og tror at jeg gjør ting feil.

Legen jeg var hos i forrige uke ringte og fortalte at jeg har lavt stoffskifte, som kan være årsaken til at jeg er så sliten, utmattet og har behov for endeløs søvn. Jeg har også fler symptomer som blandt annet tørr hud/hår, svimmelhet, hukommelsestap, kvalme, rar temperatur i kroppen og humørsvingninger. Akkurat som at alt dette er det jeg trenger nå! I tillegg har jeg ikke trent på gud-vet-hvor-lenge, og jeg føler at jeg begynner å få dårlig tid!

Det eneste som er bra er at jeg prøver og prøver med å holde humøret oppe, og fortsette med det jeg gjør. Man må alltid tenke at man kommer til å møte motstand, og at det da er viktig å holde seg fast, tenke og prøve å finne en utvei. Jeg har heldigvis verdens beste kjæreste som hjelper og støtter meg i alt! Men dere, nå må jeg legge meg tilbake i sofaen og sove litt. Kos dere videre i solen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg