rynker rundt munnen

Nå er det strengt tatt leggetid her hjemme, og jeg er straks på vei opp i sengen. Dagen har faktisk gått fortere enn forventet, og i morgen er det fredag allerede! I morgen har jeg førstevakt på jobben, og jeg kan endelig være menneskelig på kvelden, og trene med Marius igjen…Og legge meg tidlig! Og det aller, aller beste av alt i verden akkurat nå, er at jeg har fri i helgen! Jeg håper på fint vær og energi til tusen, for da kommer jeg nok til å kose meg masse!

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal som sagt legge meg veldig snart, så fort Marius er i hus. Jeg sitter her og stapper i meg kveldsmaten min, som er en pakke friske solsikkespirer. Det er så utrolig godt, og veldig sunt! Jeg hører også på denne sangen, som har blitt en favoritt den siste tiden…

….Jeg har forresten startet med å trene litt småøvelser hver kveld og morgen nå, og det er veldig deilig. I dag før trening klarte jeg 20 push ups, men bare 10 nå i kveld! Det er kjempebra å trene det i blandt også, og gjør det sterkere enn du tror! Jeg tar også mageøvelser, trener skuldre med lette vekter og noen få andre øvelser. Det er mest fordi jeg føler meg så uvel og slapp etter jobb. eller når jeg står opp, og vil ha kroppen i gang. Prøv det selv!

1 kommentar
  1. Hallo! Vi holder på med en menings måling rosablogging. Alle som hjelper til vil få en premie; nemlig en gratis kinobillett! Bli med nå!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg