rumpetrening

God morgen, alle sammen! Denne morgenen har gått kjempefort, og jeg er om litt superklar for å dra på jobb. Nå er det bare fire dager igjen, så har jeg endelig påskeferie! Og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, og hvor godt jeg har av en ferie!

I går avsluttet jeg kvelden hos to veninner, og vi koste oss kjempemye. Det er to av de beste og eldste veninnene jeg har, og det føles veldig godt når jeg endelig har tid til å være sammen med dem. Å holde på gode venner er noe av det viktigste som finnes!

Dagen i dag startet med en lett treningsøkt. Jeg trente med to andre jenter, og lærte dem noen øvelser og teknikker. Jeg elsker å lære bort treningskunnskap, ikke bare fordi jeg brenner for det, men også fordi det gleder meg å se at andre, spesielt jenter, har en interresse for å lære av meg. Uansett, de var kjempeflinke til å gjøre det første gang, og jeg håper de fikk noe ut av det. Vi trente bein, og selvom jeg kjørte ganske lett i dag, har jeg endelig begynt å trene med 60 kg på knebøy. Endelig sier jeg bare, det tok sin tid!

Etterpå trente jeg bittelitt cardio, før jeg måtte snu snuten hjemover. Etter treningen handlet jeg inn litt godsaker, og laget meg en kjempeenkel og sunn salat med rå laks, salatmix og ristede sesamfrø. Kjøpte salatmix i ferdigpakke, kuttet opp litt avokado, reddiker og selleri, og blandet godt. Kuttet laksen i tynne skiver, hadde litt limesaft og soyasaus over, og la det på salaten. Dryss ristede sesamfrø over, og verre er det ikke! Over laksen hadde jeg litt friske brokkolispirer, veldig gode.En frisk, enkel salat som er supersunn. Rå laks er noe av det beste kroppen kan få i seg, og i tillegg er det veldig mettende. Spis så mye du vil med god samvittighet! Nå skal jeg slappe av i noen få minutter før jeg går til toget. Og gjett hva….det SNØR igjen! Jeg lurer på når våren skal komme på ordentlig jeg, dere!

4 kommentarer
  1. Utrolig bra blogg,fine bilder og veldig inspirerende innlegg:)
   ha en utrolig fin påske,og kos deg mye 🙂
   klem-myownfashion
   hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen min 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg