god påske, alle sammen!

God morgen alle sammen, og ikke minst – god påske! I går var min siste kveld på jobb for denne gang, og bare tanken på at det er ferie i en uke nå, gjør meg overlykkelig! Og da jeg våknet til sterk sol i dag morges, fikk jeg endelig følelse av påskeferie også.

I fjor var jeg i Frankrike med den gamle jobben min, og året før der var jeg i København. I år ville jeg egentlig reise til Paris eller en annen storby, men bestemte meg allikevel for å bare være hjemme og slappe av, trene og kose meg. I dag drar jeg en liten tur til Porsgrunn hvor jeg skal ha det hyggelig med familien og hilse på de gamle, men ellers skal jeg bare være hjemme. Når man først har ferie så er det ikke alltid like fristende å reise vekk, selvom tanken er der.

I går kveld fikk jeg et stort og herlig påskeegg av Marius, som var fylt med alle favorittene! Jeg spiser aldri smågodt, men allikevel vet han hva jeg liker! Jeg er glad for at jeg har en så snill kjæreste. Nå skal jeg bare rydde leiligheten og pakke ned de siste småtingene før jeg reiser. Jeg håper dere har hatt en nydelig start på denne ferien og at dere koser dere fult ut på hytta, fjellet eller hvor dere enn nå skal dra! Jeg skal ihvertfall kose meg 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg