saltvann på kinnet og gjennomsiktige fjær

Hei mine kjære lesere! Dette har vært en helt fantastisk dag, og selvom jeg er superklar for å hoppe til sengs, er jeg absolutt ikke klar for å dra hjem i morgen. Jeg har kost meg så utrolig mye her i Porsgrunn denne gangen, og jeg har ikke engang tenkt på hvordan det er hjemme i Bærum. I dag har solen skint til siste minutt, og det gjorde ferien perfekt. Mamma, Marius og jeg dro på en liten tur til havet, blandt annet til det området jeg hadde hytte da jeg var mindre. Rognstranda. Selvom det er vinter og fortsatt mye snø og is, var det helt, helt nydelig. Solen stekte, fuglelivet nede ved vannet hadde endelig kviknet til, og båter kjørte forbi.

Selv elsker jeg havet og har et spesielt forhold til det, så det var deilig å se at våren er på vei og at det ikke er lenge før vi kan løpe for å bade. Strendene og havet rundt Porsgrunn er ikke bare der jeg har vokst opp, men også noe av det nydeligste og fredeligste jeg vet om. Etter at vi hadde kost oss både i Langesund og på Rognstranda, dro vi hjem og satte oss i solen. Jeg har faktisk blitt superrød i ansiktet, og jeg vet ikke om det er bra eller dumt. Å sitte ute og nyte solen var ihvertfall helt herlig!
Siden mamma er geolog og diverse annet, var det bare spørsmål om tid før vi fant noen fossiler å diskutere om. Hun fikk lære Marius masse spennende, men siden jeg er oppvokst med all denne kunnskapen gikk jeg for det meste alene nede ved vannkanten og tok bilder. Allikevel var det veldig gøy å oppdage så mange fossiler. Jeg har sett det veldig mye opp igjennom årene, men det er alltid gøy å finne dem uansett. Denne gangen var det både blekkspruter og anemoner, og jeg fant til og med en løs del som vi tok med hjem.


Etterpå tok Marius og jeg en rask tur til Skien, før vi dro hjem til mormor. Her ble vi tatt imot med både rødvin, hvitvin og eggelikør, så nå går det over stokk og stein med gamle fortellinger og historier. Jeg har heldigvis en unnskyldning for å sette for meg selv og høre på musikk – å blogge! Jeg håper dere bare synes det er gøy med mye bilder! Dere vet jo hvor glad jeg er i å fotografere. Nå skal jeg straks helle i meg den siste skvetten med eggelikør før jeg smører fjeset med fuktighetskrem og drar med meg Marius til sengs. Jeg er helt utslitt, og i morgen skal vi jo sette nesen hjemover, som også er en lang reise. Kos dere videre i ferien!

8 kommentarer
  1. Gøy at du tar sånne “in the moment” bilder. Elsker bloggen din, Nora! 🙂 Kjæresten din er kjekk!

  2. Du tar så utrolig fine bilder, også skriver du så bra!
   Du og Marius må være den fineste paret jeg om:)
   God påske!
   Klem fra Anna

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg