din ungdom

Heihei alle sammen! Da er jeg endelig tilbake til virkeligheten etter en veldig lang uke uten blogging. Ikke fordi jeg trengte det, men fordi jeg har hatt ting å gjøre absolutt hele tiden. På fredag morgen ble jeg plutselig kjempesyk, og stod på jobb med høy feber, vond hals og alt annet som følger med. Heldigvis kom jeg meg hjem litt tidligere enn vanlig, og fikk sove nok til at jeg klarte å stå opp tidlig dagen etter, for å dra i konfirmasjon. Min kjære kusine Erica konfirmerte seg i Skien, og derfor tok Marius og jeg en kjøretur mot Telemark. Jeg elsker selskap med familien, og til tross for at jeg var syk, hadde vi det veldig fint. Jeg vil ønske Erica gratulerer med dagen, nok en gang.

Jeg er litt forsiktig med å fotografere andre i familien når det ikke gjelder de aller nærmeste, og ihvertfall det å legge det ut, så dere får nok nøye dere med mange andre bilder.


Dagen ble fylt med god mat, mange fine taler, kaker, sang og musikk, og derfor håper jeg at Erica fikk en flott dag og en hyggelig feiring. Egentlig var jeg for sliten til å bære bunad, men siden jeg jobber på 17.mai, tenkte jeg det var like greit å bruke den nå som jeg fikk sjansen, så….Hvalerbunaden var på!

8 kommentarer
  1. Så fin du er!
   Et spørsmål, hva har du gjort for å få den fine lysblonde hårfargen du har på bildene her? Har du stripet, farget, hos frisør eller hjemme? 🙂 Hadde vært fint med en forklaring. du kler å ha håret slik!

  2. Herregud så fin du er på håret, peeerfekt hårfarge! også er du så brun!! også har du et SÅ fint ansikt. Vakkerrr
   Ha en fin dag!:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg