et fargerikt vårtegn

For en herlig dag! I dag startet dagen først og fremt med at jeg følte meg mye, mye bedre. Kvelden i går ble litt senere enn planlagt, og etter noen glass rødvin og småprating,var jeg helt ferdig. I dag derimot hadde jeg en del ny energi i kroppen, og derfor har vi fått gjort masse. Etter frokost dro vi til Bestefar for å hilse på, det er noe jeg vil hver eneste gang jeg er her i Porsgrunn. Det er viktig å sette av tid til å se de gamle, for man vet aldri hva som kan skje eller når. Det har jeg lært!

Det er alltid ett hakk varmere i Porsgrunn enn i Sandvika, og våren kommer alltid fortere. Hagen til Bestefar har alltid vært noe for seg selv, og hvert eneste år gløder øynene mine like mye av å se hele plenen full av skilla. Alt man kan se er små, blå blomster som sprer seg utover hele hagen, rundt huset, og som etterlater en helt nydelig duft. Vårduft. Jeg har mange minner fra akkurat denne hagen, ikke bare fordi det er besteforeldrene mine sin eiendom, men fordi jeg ble oppvokst i huset ved siden av. Den gangen var det en liten åpning i hekken, så jeg kunne løpe frem og tilbake som jeg ville. Jeg pleide å klatre opp i de gamle epletrærne, eller gjemme meg i engen av ville blomster som kom når pappa ikke klippet plenen. Men denne tiden og de blå blomstene har alltid vært høydepunktet og det vekker like mye minner hver eneste gang.

Disse blomstene springer ut på Keiserbusken, og lukter helt fortryllende!

Helt siden jeg var liten har jeg vært bestefars lille jente, og jeg har alltid hatt et spesielt bånd med han, kanskje fordi han har lært meg så mye om hage, blomster og dyr. Det er ihvertfall like koselig å se han hver gang, selvom det er altfor sjelden.
Nå er vi endelig hjemme i Sandvika igjen, og har nettopp kost oss med god mat og drikke. Mamma fikk dessverre motorstopp på vei hjem, og siden jeg absolutt ikke har peiling på bil, satt jeg og kjedet meg i bilen i flere timer mens Marius og mamma stod og fikset motoren. Til slutt kom vi oss til et værksted, men det er jo allikevel kjedelig at slikt skjer.

Jeg håper dere har hatt en fin start på Mai, og at dere koser dere i solen som skal komme de neste dagene. Natta!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg