mørkets ro

God kveld! Klokken har gått utrolig fort i dag, og den er allerede over midnatt. Langt over sengetid for småjenter, som mamma ville sagt. Denne helgen har gått fort, selvom jeg for det meste har slappet helt av og gjort fryktelig lite. Marius øver til eksamen hver eneste dag, og jeg har hatt så lite energi at jeg kun har sovet lenge, og vært slappere enn noen gang. Dessuten ble det slutt på godværet i dag tidlig, da jeg våknet til regn og grå himmel. Da er det mye deiligere å ligge under en varm dyne med te og gossip girl.

Allikevel nyter jeg de dagene jeg får alenetid, og plutselig kommer dagen for jobbing igjen. Heldigvis har jeg fri neste helg også, så jeg får håpe at sommerværet er tilbake til den tid. Jeg klarte ihvertfall å presse inn en liten treningsøkt i løpet av dagen, og det gikk helt ok. Jeg har gått mye opp og ned i vekt den siste tiden på grunn av personlige ting, men jeg håper at det blir bedre nå frem mot sommeren.

Etter treningen rakk jeg akkurat å løpe innom yndlingsstedet mitt for å hente sushi. Veldig enkelt, men helt perfekt!Mmm, de er så gode! Marius kom nettopp hjem fra skolen, og selvom han har lest i hele dag, sitter han fortsatt i stuen med penn og papir. Kunne ønske jeg hadde vært like flink på skolen da jeg gikk der. Jeg for min del ligger i sengen med varmeflaske og massevis med moteblader, og ser ut av vinduet mitt. Sandvika er så stille og mørkt på kveldstid, og det er så fredelig å se ut. Jeg gleder meg til å sove ved siden av Marius, og våkne opp til en ny dag med åpne butikker, trening og jobbing! Ha en fin kveld videre, dere.

3 kommentarer
  1. hvor mye veier du og hvor mye har du lyst til å veie? ingenting føles bedre enn å nå drømmevekten sin 🙂 I allefall når sommeren nærmer seg! Spiller ingen rolle om man ser bra ut, hvis en veier mer enn det en ønsker. Selv vil jeg gå ned 6kg så jeg havner under 40-tallet på vekten! Jeg skal klare det, med deg som motivasjonskilde! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg