hvite blonder i solen

Heihei, dere! Det er ganske trist å sitte inne i det fine været og blogge, men til mitt eget forsvar har jeg heldigvis vært nok ute i dag. Jeg har ligget og kost meg på verandaen til Marius i hele dag, mens han har sittet inne i stuen bak lukkede gardiner og lest til eksamen. Jeg har med andre ord hatt det helt nydelig i de 30 gradene som har vært i solen i dag, og jeg har også fått veldig mye farge i forhold til hvor lys jeg er i både hud og hår. Jeg elsker å sole meg og en brun hudfarge er den beste gaven jeg kan få om sommeren. Selvom jeg sikkert kommer til å bli rød som en tomat senere i kveld.

I går hadde jeg en helt fantastisk fridag, og jeg koste meg til den store gullmedaljen. Jeg møtte tre gode veninner på Olivia, og der slappet vi av med god mat, sol og sladder. Etterpå gikk vi bare rundt i Oslos gater for å titte litt, før jeg møtte kjæresten min og tok turen hjemover. Senere på kvelden dro jeg tilbake og hadde en strålende kveld i en bursdagsfeiring med noen av de samme jentene. Jeg endte opp på en uteservering med litt mye vin innabords, men det er jo bare gøy.

genser/cubus   shorts/h&m

Nå skal jeg slappe av, få i meg noe næring og ut på løpetur med Marius. Kos dere videre, alle sammen, og nyt det fine været.

13 kommentarer

Siste innlegg