to die for

For noen uker siden fikk jeg endelig en liten gave i postkassen min. Det er ikke ofte jeg får brev eller pakker hit, det er heller veldig sjelden, så derfor er det ekstra stas å se at det faller ut noe når jeg låser opp. Jeg vet også hva pakke i posten betyr – sponsor! 

Det var en helt nydelig bikini som lå og ventet på meg, og jeg har faktisk blitt helt forelsket. Den sitter perfekt, har en fin farge og er egentlig akkurat en slik bikini jeg vil ha. Bikinien er fra nettstedet ” to die for ” og de har utrolig mye fint til en god pris. Jeg vil også si at kvaliteten er bra, også må jeg gi litt skryt for underdelen, som sitter utrolig fint over stumpen. Det er det ikke alle bikinier som gjør! For å titte på de andre bikiniene de selger, kan du klikke her. 
To Die For - Unik bikini som formar sig efter din kropp

Anbefales virkerlig, dette er årets perfekte bikini for sommeren. Fargen jeg har er hvit, men den finnes i mange andre farger også.

5 kommentarer
  1. Så fin 🙂
   Jeg lurer litt på om du kan hjelpe meg med noe. Har nettopp bleket hele håret mitt og har tenkt å gå over med en naturlig farge. Så synes jeg din farge er så utrolig fin nå, vet du sånn ca hva fargen din heter? Kunne tenkt meg noe sånt som deg, men er usikker på om jeg må gå for honningfarge, sandfarge eller askeblondt. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg