vinsmaking og bloggere

På onsdag var jeg invitert på vinsmaking med Gato Negro, og tok i samme slengen med Caroline. Det var så utrolig hyggelig, og vi møtte mange nye, og noen kjente. I tillegg til at dette opplegget var arrangert i verdens fineste leilighet, var det bra planlagt og veldig, veldig gjennomført. Da vi kom ble vi tatt i mot med åpne armer og velkomsdrinker og en liten tur opp til den herlige verandaen på taket. Etterhvert fikk vi en liten opplæring i drinker og punsjer, før vi satte oss til bords. Der fikk vi servert diverse deilige småretter, og haugevis med god vin. Jeg har aldri vært spesielt begeistret over Gato Negro før, men ble faktisk positivt overrasket.

Til tross for at jeg kom rett fra jobb og var dødssliten i både kropp og hode, koste jeg meg til den store gullmedaljen, og kom på hvorfor det er så utrolig gøy å blogge. Man får vært med på så utrolig mye spennende!

Takk for en herlig kveld, alle sammen! Ikke bare fikk vi alt vi kunne drømme om av mat, vin og andre drikkevarer – vi fikk også en utrolig fin og stappfull goodiebag med masse godsaker. Tusen, tusen takk for invitasjonen.

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg