megling og hanami

Som dere sikkert vet, studerer Marius eiendomsmegling, og har derfor fått en jobb hos et firma her i nærheten. Han ble invitert på middag med følge, og siden det er meg, var jeg også så heldig å få bli med! Kvelden var rett og slett perfekt, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk bli med.

Kvelden staret med ett par glass på Bar Tjuvholmen, hvor vi hilste, snakket og koste oss i solen. For ja, det var solskinn, takk gud for det! Etterpå gikk vi til Hanami som også ligger på Tjuvholmen, og spiste årets middag! Ihvertfall så langt…. det var helt fantastisk, og ikke bare god service og nydelig mat, hele stedet var gjennomført og veldig kult innredet! Jeg har ikke tellingen på rettene vi fikk, men jeg prøvde ihvertfall å ta bilde av alle. Selvom porsjonene var små ble vi mette til slutt, og alle var glade og storfornøyde. Dette stedet anbefales virkelig.Avsluttet med et godt glass Irish coffee, før Marius og jeg tok turen hjemover. Jeg hadde det kjempefint, og takker for en herlig kveld med nye bekjente og utsøkt mat!

2 kommentarer
  1. Kan ikke du lage en sangvideo igjen 🙂 ? vil du skal synge in the arms of an angel, tror du hadde klart å synge den bra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg