silke i lyse farger

Solen er til for å nytes, sier de. Vel, det er det jeg har gjort i dag. Ihvertfall i en liten stund. Dette har vært en veldig hard uke for meg. I går jobbet jeg i tretten timer før jeg endelig fikk dra fra jobben, så det var en deilig følelse å våkne opp til fint vær i dag tidlig, og vite at jeg har fri og kan fortsette å sove. Allikevel ble jeg holdt våken av støy og musikk fra gatene i Sandvika, så jeg stod opp og la meg ute i solen. I syvende etasje er det en takterrasse som er perfekt for soling. Ikke bare fordi det åpent for solen og fordi det ikke er noen andre der, men også fordi man kan se utover hele Sandvika og havet. Det er en herlig følelse!

Ved lunsjtider ble jeg småsulten, og løp ned igjen med bare ben. Jeg lagde meg et herlig glass med litt gresk yoghurt, blåbær, jordbær og litt fersk kokos. Jeg har forresten flyttet inn i en nydelig, liten kjole med turkis silke, perfekt å bruke her hjemme på varme dager. Man føler seg så fin i slike kjoler!


Marius dro nettopp hjem etter et lite besøk, fordi dette er min dag. Jeg skal bruke denne dagen, og dagen i morgen, på å pleie meg selv og komme til hektene igjen. I kveld skal jeg møte de andre jentene og kose meg, men før det, skal jeg trene litt, slappe av, kure på kropp og hår og passe på at jeg får det jeg trenger. Jeg har en opptatt uke foran meg, så det er viktig å spise nok, trene mindre og holde humøret oppe! Kos dere vider i solen, engler!

4 kommentarer
  1. Du er så fin og nede på jorden, Nora. Du er den eneste norske bloggeren jeg faktisk bryr meg om å lese om, fordi du er fantastisk akkurat som du er. Stå på, kos deg med fridagene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg