hva er egentlig ugress?

Hei alle sammen! Jeg håper dere har hatt noen deilige dager nå som sommeren har kommet for fult, og gitt oss alt vi kan ønske! Dagene nå før ferien er veldig harde, og vi har hatt veldig mye å gjøre på jobben. Sist uke var jeg også som sagt modell for Follestad og Morris, og takk til alle som kom for å se på! Det er mye å gjøre og mye å tenke på, men nå er det heller ikke lenge igjen til 15. juli og ferie!

I dag hadde jeg en herlig og innholdsrik fridag sammenliknet med de andre dagene hvor jeg sover til to på dagen og ikke gjør noe annet enn å se på gossip girl. Jeg og de andre guttene som jobber som kokker på Kolbotn dro på dagstur til Hvaler for å besøke en gård. Korsvold gård, en av våre leverandører som gir oss friske, økologiske grønnsaker hele sommeren! Følelsen av å komme tilbake på Hvaler igjen etter en lang og mørk vinter var fantastisk, og det klør i fingrene etter å komme seg ut på sommerhuset vårt som ligger en liten båttur unna, for å gjøre hele sommeren perfekt.

Denne gården var utrolig, like utrolig som de menneskene som eide den. De driver som sagt økologisk, og man kunne enkelt se og høre at dette er noe de virkelig brenner for. I tillegg hadde de mye kunnskap om alt som grodde og eksisterte, og det gjør at vi også blir enda mer interressert, i tillegg til at vi vil ta enda bedre vare på råvarene vi får levert, nå som vi ser hvor mye kjærlighet de legger i hver eneste, lille detalj. Jeg som er så og si oppvokst på Hvaler og som i tillegg er såpass interressert i alt fra planter til fugler, syntes dette var veldig inspirerende. Det gleder meg at det finnes noen slike mennesker, som faktisk tar godt vare på naturen, og som i tillegg er opptatt av at vi får i oss naturlig mat. Dette er faktisk viktigere enn vi selv tror, og det blir bare et større og større problem.  På toppen av det hele var vi utrolig heldige med været, som gjorde dette til en veldig, veldig fin fridag.
Takk for en fantastisk dag! Nå skal jeg bestemme om jeg orker å dra på trening, eller om jeg heller blir hjemme og lader opp batteriene til morgendagen. Ha en fin kveld videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg