hipp hurra

Hei, alle sammen! Endelig er sommerfølelsen her, og jeg kan nesten ikke vente til ferie. Det er kun en uke igjen før jeg drar til Hvaler, og endelig kan slappe av ordentlig. I går hadde jeg bursdag, og som de fleste vet, hadde mamma også det. Det er utrolig gøy å tenke på at vi ble født på samme dato, og det har alltid vært ekstra hyggelig å feire sammen med henne. Denne gangen fikk jeg dessverre ikke sett henne, men jeg håper vi kan ta det igjen i ferien. 

Uansett, jeg fylte 21 år, og hadde en fantastisk dag. Marius vekket meg med frokost på sengen, kake med lys og noen små gaver, før vi tok en tur ut. Det var jo strålende vær selvfølgelig, så vi tok turen til Tjuvholmen hvor vi spiste en deilig lunsj på Bølgen og Moi. Etterpå dro vi og kjøpte min egen bursdagsgave til meg selv, nemlig en ny mobil og en ny data. Jeg endte visst opp med en ny iphone 5 og mac pro retina, og selvom det svei godt i lommeboken, er jeg superfornøyd. Det var absolutt nødvendig, begge deler, og jeg kommer nok ikke til å angre ett eneste sekund. Jeg er allerede forelsket i begge produktene, og gleder meg til å blogge masse på den nye, deilige dataen fremover. 

 Da kvelden kom, dro jeg til to veninner for å ta ett par glass vin og snakke. Det ble sent, men det var utrolig hyggelig, og vi fikk pratet om masse hyggelig. 
I tillegg hadde hun ene fått en ny, liten hundevalp, som jeg ikke klarte å holde meg unna. Til tross for den sterke allergien min. 
Så kom min kjære prins og hentet meg! Takk for en nydelig bursdag til alle som bidro, og takk for alle gratulasjoner! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg