de sunne vanene

Bortsett fra feriene og ting i sammengeng med jobb, har dette året vært helt klart den tiden hvor jeg har klart å spise best.
Jeg har spist mye mer egg, fisk og kjøtt enn noen gang, og vært veldig flink til å bruke kesam, cottage cheese og grønnsaker til, uten alt for mye annet tilbehør.

Hver eneste dag får jeg spørsmål om hva jeg spiser, hva jeg lager og om jeg kan vise dere det. Derfor har jeg funnet mange forskjellige bilder av maten jeg har spist
de siste månendene, og laget et lite “inspo” innlegg til dere. Her kan dere se hva jeg spiser de forskjellige dagene, og hvor lett det er å få det til å se deilig og fristende ut. 
Dette er enkle retter som metter utrolig mye, og som samtidig er noe de fleste liker.
Alt fra en enkel omelett med mager skinke til stekt kyllingfilet med kesam og litt salat.  Det er kjempelett å spise sunt, om man vil det! 
Jeg gleder meg masse til å komme tilbake til denne rutinen hvor jeg får i meg alle næringsstoffer, føler meg finere i kroppen og blir mer opplagt!  


Husk at det bare er å spørre hvis dere lurer på noe angående rettene eller noe annet. For fler bilder og masse spennende mat, 
kan dere følge meg på instagram; noraalba. Håper dette ser fristende ut og at jeg inspirerer dere til å spise sunnere – og prøve ut nye ting. 
Jeg blir ihvertfall veldig påvirket, og det kribler i fingrene med å starte igjen. 

10 kommentarer

Siste innlegg