17.08.2013

Hei alle sammen! Det er midt på natten allerede, og her ligger jeg for meg selv, i en stor dobbeltseng. Hele rommet er malt i blått, og det lukter helt nydelig av 
kaprifoliumblomstene som mamma nettopp har plukket.

Jeg befinner meg nemlig på Hvaler. Det er helt, helt herlig å være tilbake, og jeg kunne ønske at jeg kunne vært her for evig og alltid. Dette er himmelen på jord.
Huset er nymalt invendig, og mamma har ordnet absolutt alt for denne turen. I dag kom jeg med tre andre gutter fra Tårnhuset, og vi har kost oss masse.
Da vi kom frem begynte jeg straks å klippe gresset, sette frem utebord og ordne litt i hagen, mens guttene startet på maten. Det er mye som skal forberedes til i morgen,
og jeg gleder meg masse til å få besøk av resten i morgen kveld.

Vi skal opp allerede klokken åtte i morgen tidlig, og blir hentet av taxibåt før vi skal ta bussen helt til Fredrikstad. Der skal vi møte de andre fra jobben, og spise en deilig lunsj.
Vi skal også ha andre aktiviteter i gamlebyen, og blandt annet spise middag, før vi tar taxi tilbake hit. Jeg håper folk trives her, og forstår hvor mye dette stedet betyr for meg.

I dag har vi ihvertfall vært heldig med både vær, trafikk og handling, og alt gikk som smurt. I tillegg fikk jeg møtt mamma i noen sekunder før hun også skulle dra herfra,
så det var jo hyggelig. Nå har vi sittet ute og drukket øl til både sol og solnedgang, og ble så utslitte at vi rett og slett måtte legge oss. Jeg sover på rommet hvor mormoren 
min er født, og hvor jeg alltid har sovet. Det eneste som er rart, er at jeg aldri har vært her uten familie, og ihvertfall aldri sovet alene. Det er vel en del av det å bli voksen. 
5 kommentarer
  1. Hadde glemt bloggen din, og veldig glad jeg fant den igjen! Nå skal jeg se i arkivet ditt, på alle de fine bildene dine og se hva du har gjort den siste tiden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg