javel, sier jeg

Det er tirsdag igjen, og det betyr kun èn ting – tilbake på jobb! I dag har det vært relativt rolig og lite å gjøre, og det passet jo ganske fint. 
Jeg kom meg hjem før tolv også, og det er deilig å ha en “tidlig” kveld for en gangs skyld. De neste dagene blir nok lange, så i kveld skal jeg nyte det.

I går hadde jeg fri, men været har ikke vært så fint i det siste, så jeg holdt meg innendørs. Jeg koste meg egentlig meg bare alene, slik jeg pleier å gjøre
på fridagene mine. På kvelden dro Marius og jeg endelig på trening, og økten var faktisk overaskende bra til å være den første på lenge.

I dag våknet jeg ikke før halv tolv, og det er nok fordi kroppen min var så sliten etter treningen. Derfor lot jeg den hvile seg godt ut. 
Etterpå tok jeg en liten tur ut før Marius kom og kjørte meg til jobb.
Det er så fantastisk herlig å bare ta på seg uggsene på en slik gusten dag. De er så deilige og varme, og er absolutt et must på vinteren.  

Middagen min i dag ble noe så enkelt som 300 g kyllingfilet stekt med rød curry, og en liten salat ved siden av. Jeg blir stadig mobbet 
på jobben for å ha med egen mat hver eneste dag, og for å spise alt fra “tørr” kylling til kjedelig karbonadedeig……

Men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke i det hele tatt. Jeg lager all min mat selv fra bunnen av, og derfor vet jeg hva jeg får i meg, 
hvordan det er laget og hvor mye det inneholder av næringsstoffer. Dessuten tar jeg vare på kroppen min ved å spise sunn og god mat,
og jeg elsker det. Jeg skjønner ikke hvorfor andre mennesker skal bry seg om det, og kommentere det. Jeg har mine egne mål, og forhåpentligvis
har dere deres også! Jeg blander meg ihvertfall ikke inn i andres saker.  

Dette er favorittmaten min, men hjemme spiser jeg det gjerne med maislompe, litt lettost og mager kesam. Og litt mer avanserte 
grønnsaker som paprika, løk og avokado. Men dette er en enkel variant som er perfekt å ha med på jobb! 

Nå skal jeg kose meg med en Skyr til kveldsmat og vente på kjæresten min! God natt, dere. 

4 kommentarer
    1. Det så utrolig godt ut. Synes det er kjempe bra at du lager din egen mat fra bunnen av , noe jeg burde bli flinkere til. Du er inspirerende. 🙂 De på jobben din er vel bare misunnelig vettu.;)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg