pineapple

God kveld, alle mine kjære lesere! Jeg er endelig hjemme etter en hektisk dag på jobben, og til tross for at jeg la meg klokken ti i går kveld og sov i over åtte timer, 
er jeg fryktelig sliten i kroppen. Heldigvis var det ikke så kaldt og gustent ute i dag, og jeg håper at morgendagen tilbyr enda bedre vær! Når det gjelder regn så elsker jeg det, 
snø også, men bare så lenge det ikke er så kaldt som det har vært de siste dagene. Brrrr, det blir nok en hard vinter denne gangen!

 Etter jobb løp jeg hjem i full fart, bare for å ha mest mulig tid her hjemme før jeg skal ut igjen. I kveld er jeg invitert på middag hos moren til Marius, og det blir 
sikkert kjempehyggelig! Det er lenge siden sist, og hun lager jo også veldig god mat, og det er vel akkurat en slik kveld jeg har lengtet etter.
Heldigvis har jeg fri i morgen, så jeg slipper å tenke på tid….og det beste av alt – jeg kan sove så lenge jeg vil i morgen tidlig!

Nå er jeg godt plassert i sofaen min med mitt favorittpledd, en nyåpnet flaske med sukkerfri saft, og gode, varme ullsokker. Snøball koser seg og synger for full
hals i buret ved siden av meg, og alt er egentlig helt herlig. Det er viktig å tenke litt mer positivt enn vanlig nå som det blir så mørkt og trist ute.  


….Og jeg har selvfølgelig dratt med meg det nyeste Elle hjem, og denne gangen har de tatt noen nydelige bilder som jeg rett og slett elsker. 
Bilder har alt å si i både blader, på blogger og ellers, og det er noe av det som får meg til å ville kjøpe det om og om igjen.

Nå må jeg begynne å gjøre meg klar snart, bare det å finne ut hva jeg skal ha på meg tar jo all verdens tid, så jeg er litt sent ute alt! Ha en fin kveld!  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg