goji

God morgen, mine kjære lesere! Denne dagen har faktisk startet helt fantastisk, så jeg håper virkelig at det holder hele kvelden. Jeg fikk sovet ordentlig ut i dag, til tross for at jeg
kysset Marius hadet litt over åtte. Han er i full gang med eksamen i dag, så vi får krysse fingrene!
Jeg startet faktisk dagen med en kopp svart kaffe som jeg hadde med i all hastverk på vei til trening. Jeg må inrømme at jeg hadde planer om å stå opp litt tidligere, men sånn ble det.
Treningen gikk kjempebra med tanke på at det er år og dag siden sist, og jeg fikk trent litt cardio, mye rumpe og litt rygg+triceps.

På vei hjem tok jeg en sjapp tur innom yndlingsbutikken min og sikret meg noen små godbiter til helgen – blandt annet disse.

 

Gojibær med rå sjokoladetrekk.
Etter å ha lest fitnessnora og diverse andre fitnessjenter rose dem høyt opp i skyene om hvor gode og hvor sunne de er, måtte jeg bare prøve dem. 

Og, ja…..de er supergode! De er så gode at jeg føler de er usunne og dermed får dårlig samvittighet! Men man skal huske at disse små godbitene 
inneholder veldig mye fett og karbohydrater selvom de også inneholder mye bra, så helt ufarlig er det ikke. Men, et veldig bra alternativ til godteri og 
sjokolade. 

Nå skal jeg kle på meg i rasende fart og komme meg avgårde til jobb.. Ha en superduper dag videre 🙂

4 kommentarer
  1. Kjære Nora. For din egen skyld, ikke tenk så mye. Hvis du får dårlig samvittighet for noen av disse, er noe virkelig galt. Ikke min sak, men du bør virkelig gjøre noe med tankegangen din. For din egen skyld.

  2. Åå, så flink du har vert å trent 🙂 Skulle ha begynt eg og så, men har ikkje kommet så langt! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg