bukse og blomster

Denne dagen har rett og slett vært helt fantastisk, og jeg er mer enn klar til å legge meg nydusjet i en varm seng, for å ikke snakke om å dra til Norefjell i morgen. 
Det blir kjempedeilig å komme seg litt vekk, og jeg gleder meg til å gjøre alt det morsomme som står på menyen. 

Litt tidligere i dag var mamma innom for å si hei, og ga meg disse nydelige, hvite rosene. Jeg elsker dem, og de passer perfekt inn på stuebordet! 
Tusen takk, verdens beste mamma! Det er slike småting i hverdagen som gjør livet bedre. 

Etterpå hadde jeg en knalløkt på Elixia, og det er deilig å være tilbake. Haha, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det i det siste, men det er jo sant. 
Jeg har hatt en altfor lang pause fra ordentlig trening, og nå er det på tide å få formen tilbake. Jeg varmet opp på elipsemaskin i 20 minutter, men de kjentes mer ut som 100 minutter. 
Herregud, tenk hvor fort man mister kondisjonen! 

Ihvertfall, det er jo så mange på treningsstudioet for tiden, jeg får helt angst av å være der samtidig som alle disse nyttårsforsett-menneskene, så jeg prøvde meg på å være litt sent ute. 
Det hjalp ikke, så jeg trente ikke bare de apparatene jeg ville, men de som var ledige…. Ja, det ble ikke noen tunge styrkeløft i dag, for å si det slik. Men det er kanskje like greit,
siden jeg har planer om å klare å gå i morgen. Men knalløkt ble det uansett, og det kjennes!

Etterpå tok jeg 20 velfortjente minutter i solarium, før jeg laget meg en enda mer velfortjent pizza her hjemme i en helt strøken og ren leilighet. Nå har jeg nesten pakket ferdig, 
og er endelig i mål.

 

I går fikk jeg forresten en bukse fra Weightless i posten, og jeg elsker denne buksen allerede. Den sitter som støpt på kroppen, og den er helt herlig å ha på seg. 
Fargen er også nydelig, og jeg gleder meg til å få enda fler. 

Jeg tar dessverre ikke med meg mac`en til Norefjell, da det blir tungt å bære på og jeg tror ikke jeg får så mye bloggtid, men jeg har med kamera og lover dere masse fine bilder når
jeg kommer hjem på Mandag. Mobil derimot blir selvfølgelig med, og jeg kommer til å oppdatere masse på instagram, så der er det bare å følge med 🙂  
Ha en fortsatt fin kveld, og nyt den fine snøen vi har fått i stedet for å klage! God natt 🙂 

1 kommentar
  1. Har du fargelinser på bildet eller har du så isblå øyne naturlig? Veldig unik og vakker øyenfarge isåfall!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg