en helg på fjellet

Da var jeg endelig hjemme igjen. For å være helt ærlig, så kom jeg hjem allerede på mandag ettermiddag, men jeg har rett og slett vært så utslitt at jeg har ligget rett ut. 
I går var jeg på jobb igjen, og det er nok en av de lengste dagene i mitt liv. Det tar på å dra på to dagers julebord med restaurantbransjefolk.

Ihvertfall, vi hadde leid alle Noreheim hyttene på Norefjell. Det var fire hytter og en hovedhytte hvor vi hadde alle fellesting, ellers lå alle på forskjellige hytter.
Hyttene var over all forventning, de var helt, helt nydelige, og veldig moderne selvom de beholdt den typiske “hytte”stilen. Virkelig fantastisk.
Dette lille stedet ligger rett ved Norefjell spahotell, men samtidig helt for seg selv, så det er ingen andre enn de du selv er med.

Dette var den ene hytten som jeg og noen andre bodde i. Den var så stor og fin!

Etter at vi hadde fått i oss litt lunsj og pakket ut, tok vi på oss varme klær og gikk ut for å leke litt leker. Det var masse gøy vi gjorde, og selvom det var ekstremt kaldt, 
koste vi oss! Med litt cava, juleøl og jegermeister går vel alt bra!På kvelden, etter mye moro, var det tid for middagen. Den var i hovedhytten. Maten var helt nydelig, og passet perfekt til omgivelsene. 
Vinen var også veldig god, kanskje litt for god, og får beskyldningen for at bildene mine bare ble dårligere og dårligere….haha.  

 


Gode porsjoner er viktig etter en lang dag ute. Etterpå hadde vi dansekonkurranser og fest til langt på natt. Jeg tok dessverre ikke fler bilder utover kvelden, 
men jeg tror det er like greit! 

Plutselig var klokken fem på morgenen og jeg hadde fortsatt ikke lagt meg i sengen. Så, det var ikke bare, bare da jeg ble vekket for frokost klokken elleve. 
Men opp måtte vi, og etter en deilig og mettende frokost skulle vi selvfølgelig ut igjen. Denne gangen skulle vi pakke på 20 minutter, før vi satte kursen mot Norefjell Spahotell – til fots. 
Jeg kan med hånden på hjertet si at det var en veldig lang og smertefull tur for meg i min tilstand, men at det ellers går helt fint å gå dit. Det er bilvei hele veien, og et helt nydelig landskap. 

Etter noe som kjentes ut som to år, så vi endelig hotellet, og det nærmet seg sakte. Da vi kom frem ville jeg helst legge meg ned på den første sofaen jeg fant, 
men dro allikevel ned til spaavdelingen, noe jeg absolutt ikke angrer på. Det var et kjempefint og stort spa med masse forskjellige rom og effekter, og vi koste oss masse. 
Hvis dere noen gang drar til Norefjell, anbefaler jeg alle til å ta turen innom! 

Til slutt måtte vi sette snuten vår hjemover. Personlig kunne jeg bodd der oppe, det er så nydelig å komme seg litt vekk fra bylivet og bare nyte 
snøfylte grantrær og stillhet. Allikevel hadde jeg ikke sett Marius på en uke, så det var superkoselig å se han igjen da jeg kom frem til Sandvika.
Jeg håper dere har hatt en fin helg, ihvertfall! 

Takk til Gamle Tårnhuset som ga oss denne fantastiske turen, og som gjorde helgen min helt perfekt! Jeg er heldig som får jobbe med slike flotte mennesker! 

5 kommentarer

Siste innlegg