costume og ris

Hei alle sammen, og god mandag! Som dere vet har jeg fast fridag på mandager, så for meg er det helt herlig å våkne opp og vite at jeg har hele dagen til å gjøre ting. 
Jeg startet dagen med en knall treningsøkt, og jeg er veldig stolt over at jeg både klarte å stå opp klokken ti, og at jeg klarte å presse meg selv så hardt. 
Det er jo en god stund siden sist jeg trente, og jeg har i tillegg startet på diett med Marius nå, så det skal ikke så mye til å slite meg ut. 

Etter treningen handlet jeg litt mat og andre småting, og fikk samtidig klørne i denne herligheten fra Princesse tam*tam. Jeg har aldri sett en søtere bh, og jeg gleder meg
til å bruke den fremover! 

I kveld skal Marius og jeg ha en skikkelig kjærestekveld, og jeg har sagt at jeg kan stå for maten. Så nå har jeg handlet inn masse gode, sunne råvarer og 
gjort det meste klart. Det blir en veldig enkel middag, men det er jo like greit.

Etter mye vasking, matlaging og flying hit og dit, har jeg endelig fått litt tid til å slappe av. Jeg har lagt meg i sengen med det nye costume,
ullsokker og en skål med en sunn riskrem. Den er kjempegod, men fryktelig mektig, noe som gjør at man ikke spiser så altfor mye av den.
Det er egentlig bare karbohydrater, men det er jo helt supert etter trening! 🙂 Fant egentlig denne “oppskriften” på fitnessnora sin blogg, men jeg laget 
min egen lille versjon med noen små endringer. 


100 g hvit ris

Kokes. Ha i 5 dråper stevia med vaniljesmak. ( jeg er ikke så glad i stevia, så det er bare å helle innpå hvis dere er glade i det) 
Man kan også bruke økologisk vaniljepulver eller vaniljestang. 
Avkjøl risen. 

Bland inn 1 ss kokoskrem(det øverste fettlaget på kokosmelken)
og 2-3 ss med WaldenFarms Marshmellow dip. Den er også veldig kunstig søt, så jeg anbefaler å smake seg frem! 

Man kan også bruke mager vaniljekesam! 

Bland godt, og ha det i en skål. Dryss kanel og eventuelt sukrin gold over, og nyt! 

Nå kommer snart Marius, så da er det om å gjøre å slappe av før det 🙂 Ha en fin kveld videre, og husk – en ny uke, nye muligheter! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg