mine nye favoritter

I går, etter frisørtimen, tok jeg med meg noen små godbiter som jeg hadde tenkt til å dele med dere. De er alle tre, fantastiske produkter som for meg har blitt must haves. 
Er det noe jeg må bli flinkere til, er det vel å pleie hår og hud, og det skjønte jeg først i går. 

Det første produktet er en håndkrem fra Loccitane, som har vært min livredder flere ganger. Den er så fantastisk god, på alle måter, og det er absolutt håndkrem nummer 1.
Den inneholder 20 % sheasmør, som gir fuktighet og beskyttelse til huden, og etterlater den myk og smidig. Den er også fryktelig drøy, så en slik stor
tube til 199,- er ingenting i forhold til hvor lenge den varer.  

Produkt nummer to er rett og slett en hårbørste. Denne utrolige, lille tingen som ikke er større enn håndflaten min, er et vidunder. 
Jeg kjøpte den jo i går, så jeg kan ikke si at jeg har en lang erfaring, men den lille erfaringen jeg har fått i løpet av et døgn er at dette er noe alle jenter bør skaffe seg.
Ihvertfall hvis du sliter med floker, tørt hår og hater å gre deg i timesvis. Du holder den inne i hånden, og børster som vanlig, men av en eller annen grunn så 
løsner flokene med en gang, håret blir mykt og fint i stedet for slitt og flisete, og du trenger ikke å børste mer enn noen få ganger. 
Dessuten er piggene i plast, noe som sliter veldig lite på håret i forhold til metall. Denne kjøpte jeg hos Nikita salongen for litt over hundrelappen. 

Også, sist men ikke minst – en hårkur. For dere som har lest bloggen min lenge har dere sikkert fått med dere at jeg har prøvd utallige hårkurer, og egentlig aldri 
vært helt fornøyd. Men denne fra Moroccanoil er faktisk perfekt. Den heter “repair” og reparer slitt og tørket hår, samtidig som at den gjenoppbygger og gir fuktighet. 
Så selvom den inneholder mye proteiner, blir ikke håret stritt og ekkelt, men mykt og deilig.

Prisen var 299,- men denne er også fryktelig drøy, så det er veldig mye for pengene. Bruk litt nederst på hårtuppene dine når du dusjer og ha det på i 5-10 minutter, 
og skyll ut igjen.

Håper disse små godbitene blir testet av dere også 🙂 De er helt fantastiske!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg