happy valentines day

Endelig er valentinesday her, og jeg er fylt med kjærlighet fra topp til tå. Denne dagen har vært helt fantastisk, og jeg har hatt masse å gjøre siden klokken åtte i dag tidlig. 
Det første jeg gjorde var å handle inn litt varer, og begynne på en kake som jeg gleder meg til å gi dere oppskriften på! Den er helt perfekt i kveld, veldig sunn og kjempegod!

Jeg har også gått en kjempelang tur ute i det middels deilige været, ryddet leiligheten og nå er jeg snart klar for jobb. Det er vel en av de første gangene jeg har jobbet på 
Valentinesday, men en gang må jo bli den første. Det er ihvertfall hyggelig å se at noen kan feire sammen med sin kjære, for i dag er det full rulle på Tårnhuset, og vi er mer enn fullbooket.
Og så mye kjærlighet som jeg er klar for å gi i dag, ønsker jeg alle en kjempefin fredag, feiring og håper at alle nyter denne hjertedagen med dem de elsker aller mest.
Jeg for min del skulle gjort alt for å være med Marius i kveld, men vi får heller ta det igjen en annen kveld. Dessuten er det jo som Valentine hver eneste kveld, med den gutten.
Det er så herlig å være forelsket, fortsatt, og ha en som alltid er der. Han er faktisk verdens beste kjæreste, det er jeg sikker på!

 

I denne lille anledningen har jeg løpt rundt i rød kjole, rød leppestift og prøvd å få så mye valentinesfølelse som mulig før det er tid for jobb.
Jeg elsker å pynte meg, og jeg går altfor sjelden i rødt! Herregud, det er jo så fint….

Uansett, oppskriften på årets valentineskake er rett rundt hjørnet, og jeg skal prøve å sjappe meg. Håper dere tester den ut, det er virkelig verdt det!
Hvis det ikke frister, minner jeg om fjorårets kake, som ble en skikkelig slager. Den oppskriften kan du finne her.  

…..Og til slutt vil jeg bare ønske alle en helt fantastisk kveld, sett pris på de som betyr noe, og gjør noe av det lille ekstra. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg