et lite studio

God morgen, mine kjære! Endelig er det fredag igjen, og for mange har nok helgen startet. For min del har jeg to dager igjen med jobb, 
men det gjør egentlig ingenting. Det er veldig rolig på Kolbotn for tiden, så det er ikke like stressende og slitsomt som forrige uke!
Og i morgen skal jeg i bursdagen til storesøsteren min, noe som gjør hele helgen mer spennende!

I dag fikk jeg sovet lenge, og måtte i tillegg vente på at Marius kom hjem, noe som gjorde at jeg ikke rakk å løpe bort på Elixia.
Og hva gjør man da? Man tar frem de få treningstingene man har som man har gjemt så godt man kan, og trener hjemme i stuen. Ikke at jeg har så mye plass,
men hvis man bruker de møblene man har og har noen småsaker selv, så kan man faktisk gjøre masse forskjellig og trene mye av kroppen.

Jeg har blitt helt hekta på litt “rask” musikk, eller “dunk, dunk” musikk som mamma ville kalt det. Haha, jeg velger til og med å tro at hun ikke er den eneste….
Ihvertfall, ettersom jeg har begynt å trene mer cardio de siste ukene, så er det veldig deilig å høre på noe man kan trene i takt med.
Derfor har jeg laget en liten spilleliste under til dere, med noen tips. Disse hører jeg på under cardio- og styrkeøkter, og de hjelper skikkelig!

Noras treningsliste 

– Beyonce – drunk in love 
– Martin garrix – animals
– Icona pop – all night 
– Asap rocky – Shabba
– Nicole scherzinger – right there
– Nicole scherzinger – wet
– Frankie Knuckles – get over you
– Calvin harris – i need your love
– The black eyed peas – my humps 
– Kelly rowland – work
– Kid ink feat. Chris brown – show me 

…..Når det skal sies, så blir jeg bare bedre og bedre i kroppen for hver eneste dag. Jeg har rett og slett spist meg ned i vekt og til en bedre kropp! Det er utrolig hva
bare litt mat kan gjøre med deg på kort tid. Jeg har nå gått på diett i rundt to uker, og jeg ser forskjeller hele tiden. Og det motiverer bare til å gjøre det enda bedre.
Marius har også blitt mye finere, og jeg kan nesten ikke vente med å se hvordan vi ser ut når sommeren kommer. 

Nå skal jeg lage ferdig dagens matboks og dra på jobb. Ha en fantastisk dag videre, folkens! 

6 kommentarer
  1. Hei Nora! Jeg trenger en boost for å komme igang med riktig kosthold da jeg ønsker å gå ned fem kilo. Kunne du ha svart meg på hvordan du har gjennomført dietten din de to siste ukene? Både med tanke på mat og når på døgnet du spiser:) Tine

  2. Hei! 🙂
   Kan du skrive om denne dietten du følger? Er utrolig nysgjerrig, og du ser utrolig bra ut!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg