nybakte boller

Heihei, alle sammen! En ny helg står for døren, og jeg skal jobbe som vanlig. I dag skulle Marius på skolen klokken syv, og derfor stod jeg opp med han. 
Nå i ettertid skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg orket det, når jeg skal jobbe til sent på kvelden i dag, og siden det er et fryktelig vær ute.
Med andre ord, ingenting å stå opp til.

Jeg var ferdig med en knalløkt på Elixia allerede klokken ti, og har selvfølgelig blitt supersliten i kropp og hode. Jeg som trenger så fryktelig mye søvn,
burde bare ha blitt liggende.

…..Men samtidig er det jo fantastisk å våkne opp tidlig og føle at du har hele dagen til rådighet. Dessuten har jeg fått gjort masse hjemme, og helgen
kan endelig begynne.

Som sagt var jeg tidlig på trening i dag, og jeg trente blandt annet knebøy, som er en øvelse jeg har lagt på hyllen. Og det må det bli slutt på!  

Nå har jeg nettopp funnet frem kosebuksen og laget meg et glass med Zerooh saft, og skal egentlig bare slappe av til jeg skal på jobb om litt over en time. 
Jeg har til og med bakt sunne boller til fastelavn som er på søndag, men de får dere ikke oppskriften på før i morgen 🙂
Personlig elsker jeg fastelavn, både fordi det er en god grunn til å bake boller, og fordi det er så koselig å plukke fastelavnsris og pynte dem med fjær.
Jeg håper jeg får tid til det i år også!

Ha en strålende dag videre, og kos dere masse i helgen 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg