en aften på Marchal

Middagen i går hadde vi på selveste Marchal, en stjernerestaurant som tilhører luksushotellet Dángleterre. Dette var virkelig en matopplevelse, 
og vi kunne vel egentlig ikke ønsket noe mer. Vi spiste tre retter hver, og fikk en helt utrolig service. I tillegg fikk vi lov til å komme og se på 
hele kjøkkenet og hvordan de jobbet, og det er en fantastisk inspirerende måte å ta godt vare på gjestene sine på.  


Alle rettene var helt, helt nydelige og en fryd for både øyne og munn, men den retten som tok pusten fra oss begge var rett nummer to, 
nemlig karamelisert kalvebrissel med glasert “sweet bread” og en helt nydelig saus. Dette var en liten rett med stor kjærlighet, og absolutt
alle de små komponentene gjorde at det eksploderte i munnen. Herregud, det var helt fantastisk!

Vi skal tilbake til dette hotellet allerede i morgen, så kanskje vi rekker å ta en liten matbit til?Dere må bare dra hit! 
Hyggeligere servitører og bedre service skal man også lete lenge etter. Tusen takk for en perfekt aften, Marchal! 

2 kommentarer

Siste innlegg