tandoorilaks med aubergine og sjøgress

I denne varmen er det ikke alltid like lett å finne på noe godt til middag?.eller orke å lage noe mat i det hele tatt, for den saks skyld. 
Når det er sol og sommer er det for min del ikke så fristende med varm og tung mat, jeg for min del kunne bare levd på vannmelon og 
iskalde drinker hele ferien, men noe mat må man jo få i seg?

Grillmat er jo alltid en slager, og ikke bare er det ekstra godt, det er også sunnere fordi man ikke steker maten med all slags fett og smør.
Mine favoritter i sommer er laks og kylling, og det finnes jo uendelige muligheter med disse to supergode og sunne råvarene.

I dag bestemte jeg meg for å gå for fisk, og lagde en kjempegod rett som de fleste av dere kommer til å elske.   

Du trenger

1 salmalaks (valgfri størrelse)
1 pakke tandoorikrydder
1 pakke grove tortillalomper
1 boks mager kesam
1 pakke sjøgress, fersk
1 aubergine
1 pakke babyspinat, vasket
Sesamfrø  

Begynn med laksen. Kutt den i ønskede strimler eller biter og rull dem godt i tandoorikrydder. Dryss også litt salt over.
Ta plast over og sett til side.

Skrell auberginen og kutt i små skiver. Ha litt olivenolje, salt, pepper og revet hvitløk over, og ha dem på grillen.
Grill laksen til den blir sprø og god, og dryss ristende sesamfrø over.

Server på varme tortillalomper med kesam, salat, sjøgress og hva enn du måtte ønske.
Jeg kokte også litt coucous ved siden av, og pyntet med litt frisk karse.  

God matsommer, folkens!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg