starbucks

Endelig hjemme! 
Det har vært en travel uke, og jeg har stort sett vært opptatt med enten venner eller jobb. Og det er jo koselig, for all del!
Men gud, så utrolig deilig det er å være litt alene også…Marius dro på hyttetur med guttene i dag, og jeg har hatt mine egne ting å ta hånd om. 

I dag begynte jeg også halv syv, og jeg har faktisk vært på farten helt til nå. Rett etter jobb dro jeg til Oslo for å lete etter noe, og hva det er,
får dere se i løpet av helgen!
Ihvertfall, jeg rakk akkurat å ta en sjapp kaffedate med min kjære Caroline, og det er så fantastisk hver gang jeg ser den jenta.  




Etterpå var jeg med en annen venninne! Faktisk så har hun bursdag I morgen og det er bare noen få timer til hun skal feire den store dagen! 
Nå har jeg spist to grove brødskiver med fiskekaker og er stappmett og helt superklar for å legge meg. Jeg tror kroppen min har fått nok koffein
på en stund nå, for det virker nesten som om jeg får motsatt effekt. Jeg drikker jo seriøst tonnevis kaffe i løpet av en dag.

Ja, som sagt….sengen skriker etter meg, så jeg er bare nødt til å ønske dere en god natt søvn, og håpe at jeg får tid til å blogge sjapt i morgen
før jeg drar i bursdag.

God natt!  

9 kommentarer

Siste innlegg