bakt rødbet med haukelichevrè og honningmarinerte pinjekjerner

En perfekt fingermat som smelter på tungen… Lagde disse herlighetene for en liten stund siden, og de falt virkelig i smak.

2 rødbeter
1 polkabete
chevreost fra haukeli
pinjekjerner
honning
salt

Skrell rødbeten og kutt den i litt tykke skiver. Rull dem i honning, dryss litt salt over og stek dem i ovnen på
150 grader til de begynner å bli møre. Det tar ca 10 minutter.

Kutt polkabeten i løvtynne skiver. Grovhakk pinjekjernene og rist dem i pannen til de får en gylden farge. Bland
dem deretter inn i honning.

Smuldre chevreosten og legg et godt lag på rødbetskiven. Ha litt pinjekjerner over, og stek i ovnen på 200 grader
til osten har smeltet og fått litt farge. Ved servering, legg en skive polkabete over. Dryss litt hakkede urter over hvis du
ønsker litt mer farge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg