en ekstra jobb

På fredag og i går var jeg tilbake til gamle trakter, da jeg svarte “ja” til å jobbe ekstra på Gamle Tårnhuset Restaurant etter min egentlige
jobb.
Det er jo deilig å være tilbake, og jeg må jo innrømme at jeg savner alle og enhver som jobber der. I forhold til cafèjobben min nå,
er det deilig å ha noen dager hvor jeg reiser til Kolbotn og lager skikkelig delikat og avansert mat med andre kokker. Det er jo noe
jeg også har savnet. Til tross for at jeg elsker å jobbe på Kanel!

I går tok jeg noen raske bilder av noen av rettene de selger på Tårnhuset i høst. Deilig og smakfult, og masse gode rotgrønnsaker,
kjøttvarer og fantastiske smaker!  


Jeg stod på koldtkjøkkenet, hvor jeg lager forretter, salater og desserter. Med andre ord, min yndlingsstasjon gjennom tidene. 
Her koser jeg meg uansett hva jeg skal lage, og det er ekstra stas å stå der når man har hundre forskjellige ting å pynte med.
Det er skikkelig gøy!

…Uansett, jeg anbefaler alle til å ta turen og smake på menyen deres før de bytter til julemenyen!  

2 kommentarer
    1. Hei! Jeg bare lurte på hva som er dine fremtidsplaner i forhold til jobb? Tjener du nok til å klare deg med bare jobben på kanel? 🙂

    2. Ida: jeg har ikke så mye fremtidsplaner egentlig. jeg er jo utdannet kokk, men måtte ha en liten pause fra det så da begynte jeg på kanel! jeg tjener helt ok, men skal nok ikke leve av det, nei 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg