deilig og supersunn sjokoladekake

Hei dere, og god tirsdagsmorgen! Selv har jeg nettopp laget meg en stor kopp kaffe og hoppet tilbake i sengen. Her skal jeg ligge og dra meg
så lenge som det er mulig, før jeg tar på meg klær og setter snuten inn mot Oslo. Men først tenkte jeg å gi dere en supergod oppskrift
på en sunn og deilig sjokoladekake som jeg lagde mye av før.

Den inneholder mye proteiner, litt fett og er kjempemettende.
Perfekt dessert, spør du meg – og en gnist for å holde ut resten av uken. Lag denne og kos dere med veldig god samvittighet! 

Noras sunne sjokoladekake 

2 egg 
1 ss sukrin gold 

– Piskes sammen, trenger ikke bli eggedosis.

1 scoop proteinpulver, sjokolade
2 ts kakaopulver
1 ts bakepulver
1 ts mandelmel

– Bland det tørre sammen med egget og ha i en smurt form. 

Stekes på 200 grader i 10 minutter. Hvis du vil ha en rennende kjerne kan du steke den i kun 7 minutter, da vil det bli mer
som en fondant. Den jeg laget ble klissete i midten, og den var varm og god!

Glasuren er laget av 

2 ss mager kesam 
2 ts kakao
1 rør stevia, vaniljesmak
2 ss sukrin, melis

…..Mmmm!  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg