hjemmelagde gresskar-og gulrotmuffins

I går laget jeg noen helt herlige muffins av det gresskaret jeg kjøpte samme dag. Disse er veldig sunne, lette å lage og kjempegode! 
Jeg fant opp oppskriften der og da siden jeg prøvde meg frem, men dette skal være de riktige målene, og jeg håper deres blir like gode
som det mine ble. Jeg blandet inn litt revet gulrot, siden gresskar passer perfekt med gulrøtter, og de i tillegg gjør bakeverk ektra saftige
og gode. 

Noras gresskar-og gulrotmuffins

3 dl mandelmel
2 egg
2 ss sukrin
1 ts kokosolje
1 ts kanel
1 gulrot, revet
1 dl gresskarpurè
3 ss mager kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver, økologisk  

Pisk eggene sammen med sukrinen, og ha alt det andre i. Bland godt. 
Fordel i former og stek i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minutter. 
Avkjøles godt. 

Frostingen

1 pakke philadephiaost, light
3 ss sukrin melis
2 ss smeltet kakaosmør (hvitt)
1 dråpe stevia, vaniljesmak

Pisk osten med melisen, og spe forsiktig inn det smeltede fettet, litt av gangen.
Smak til med stevia eller annet. Has på sprøytepose med tyll, og settes kaldt til bruk.  



Over drysset jeg litt rå kakao og litt sprøstekt gresskar i strimler. Muffinsene ble litt stygge i kantene fordi jeg hadde så dårlige former, 
så jeg anbefaler dere å bruke aluminiumsformer slik at de ikke faller sammen! Lykke til!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg