et vidunderprodukt

For noen uker siden dumpet det et produkt ned i postkassen min, og det har kriblet i fingrene mine etter å få skrevet om dette produktet. Det er rett og slett en truse, og ikke hvilken som helst truse, men en truse som faktisk gir deg større rumpe! Dette produktet er noe som nettopp har kommet til Norge, og som er veldig populært i blandt annet Hollywood. Trusen strammer rett og slett så mye at rumpa blir løftet opp, og i tillegg gjør den midjen og hoftene litt smalere, på grunn av det tykke og trange stoffet. 

Rumpa mi er absolutt ikke det største problemet jeg har når det kommer til min egen kropp. Faktisk så er jeg ganske fornøyd med den, både med fasong og størrelse. Allikevel hadde jeg veldig lyst til å teste ut dette produktet som høres for godt ut til å være sant. Ikke bare har jeg lest om denne vidundertrusen på andre blogger, men jeg har også sett den i diverse blader og hørt at dette er “det hotteste på markedet akkurat nå”. Den må prøves ut, tenkte jeg. 

Å ha litt rumpe fra før av er en stor fordel når du skal bruke denne. Jeg kan egentlig ikke tenke meg at den virker noe særlig på de som ikke har stor rumpe, men det er en annen sak. Personlig synes jeg ikke at min ble noe større, men løftet – det ble den! Med klær utenpå ser det ut som en skikkelig sprettrumpe, og det er jo faktisk det de fleste jenter vil ha. Både kjæresten min og jeg mener at det er litt dumt å jukse på den måten, og “late” som om man har en rumpe man egentlig ikke har. Det blir litt det samme som å ta bomull ned i bh`en. Men vi jenter har alltid våre hemmeligheter, spesielt innen skjønnhet, og jeg mener jo også at det er lov til å pynte litt på sannheten noen få ganger, når man skal være ekstra fin. Denne trusen er jo perfekt under trange kjoler som ellers ville klemt rumpa flat!

…Så min konklusjon er vel at dette er et nyttig og veldig bra produkt for dem som føler at de trenger en. Selv er jeg glad for at jeg har en i skuffen, den kommer nok til å bli brukt en del ganger, men det skal ikke bli en vane.   


sponset innlegg

Jeg tok over hundre bilder i forskjellige bukser, men kom frem til at jeg ikke er klar for å vise rumpa mi til hele verden, så dette ble de eneste 
passende bilde, haha.  Uansett, dette er absolutt et anbefalt produkt fra min side. I tillegg sitter den som støpt, og er ikke det plukk ubehagelig å ha på. 

Denne rumpeløfteren kan du kjøpe til bare 299,- ved å trykke her. I tillegg har jeg vært så heldig å få en kode jeg kan gi til alle mine fantastiske lesere! Bare skriv
“NORALBA” i bestillingen, så får dere alle med en liten gave!  

3 kommentarer
  1. Tilbaketråkk: Nora Alba – konkurranse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg