et viktig besøk

Hei dere! Søndagen er snart over, og denne dagen har gått utrolig fort! Jeg sov lenge, og da jeg våknet begynte det allerede å bli mørkt ute. Det er vel noe av det som er mest deprimerende med at det begynner å bli vinter. 

I dag dro to venninner og jeg halvveis til Hønefoss for å besøke en av våre eldste venner – Anita. Vi har gått på skole sammen, gått i kor sammen og vært gode venner i lang tid – noe vi fortsatt er. Man får jo selvfølgelig utrolig dårlig samvittighet når man ikke alltid har tid til å besøke henne, og mitt mål er å gjøre det mye oftere! Hun er så utrolig pen, morsom, snill og positiv, og fortjener alt annet enn det hun har opplevd. Om dere vil lese mer om henne og hennes kamp, er det bare å besøke bloggen hennes her! Det synes jeg virkelig at dere burde gjøre.  

Selvom det gjør meg vondt i se hvordan hun har det, blir jeg veldig glad av å være med henne og de andre jentene. Det blir nesten som i gamledager!  
Vi spilte spill, drakk masse kaffe, lo og snakket sammen, og det var kjempegøy. Hun viste oss rommet sitt, hva slags aktiviterer de driver med og vi fikk til og med
hilse på en av venninnene hennes der som var kjempesøt! 


Anita kan dessverre ikke spise eller drikke selv, men allikevel hadde hun brukt tid på å bake cookies til oss, til og med to forskjellige smaker! 
Og de smakte himmelsk! Jeg vil gjerne ha oppskriften, haha!

Hun fortalte at hun savner mat, men at hun allikevel klarer å finne gleden gjennom lukt, synet og at hun kan gi det til andre som kommer på besøk.
Herregud, jeg kan ikke engang se for meg å leve et slikt liv! Hun er så flink og sterk.

…Tusen takk for at jeg fikk lov til å besøke deg i dag! Det er godt å se denne jenta smile og le, og det er fantastisk å møte mennesker som er positive,
sterke og som verken klager eller er sure uansett hvor hardt livet er. Det er så utrolig, utrolig facinerende. Jeg håper ikke at det blir altfor lenge til neste gang. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg