endelig

Ja, dette var jammen meg på tide! I nesten to måneder har jeg brukt en veldig, veldig knust mobil med knapper og tastlås som ikke har virket. I går kom endelig den nye mobilen min, og det er som å få et nytt liv.

Det ble selvfølgelig en iPhone 6, til tross for at jeg synes den er kjempestygg, altfor stor og….ja, jeg hadde klart meg fint med den jeg hadde før, faktisk. Grunnen til at jeg kjøpte den nyeste modellen var vel egentlig fordi Marius overtalte meg, man kjøper jo tross alt ikke en gammel mobil når man først skal ha en. Og i tillegg så var denne billigere enn den gamle av en eller annen merkelig grunn, så….da ble det denne. Som jeg ikke klarer å bruke med en hånd. 


Jeg fikk heldigvis tak i fargen jeg ville ha, og som jeg hadde på min gamle. Sølv og hvit. Den er jo veldig fin, men litt upraktisk og litt for stor etter min mening! 
Hva synes dere?  

2 kommentarer
  1. Jeg er veldig fornøyd med 5S etter å ha hatt svære samsunger i et par år. Deilig å kunne bruke telefonen med én hånd som du sier 😉 Håper du blir fornøyd med 6ern selvom den er litt stor 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg