en kveld med mor

God kveld, alle sammen! Her sitter jeg, toppløs og med vått hår, og har nettopp kommet hjem etter jobb. Disse dagene er fryktelig travle, og jeg kan jo nesten ikke blunke før det blir helg igjen. Deilig er det jo, men veldig stressende når man har hundre ting å gjøre. Jeg minner om konkurransen i noen innlegg under hvor du kan vinne en truse som strammer og forstørrer rumpa di! I morgen setter jeg i gang en ny konkurranse, så det er bare å glede seg. 

I går fikk jeg besøk av min kjære mamma igjen, og det var veldig koselig. Hun hadde med seg flere flasker hvitvin, og vi ble sittende fra tre-tiden på dagen til sent på kvelden med hvert vårt vinglass og deilig mat. Hun hadde så lyst til å bestille takeaway fra Bambus, som ligger rett utenfor meg, så da ble det…..hvitvin og takeaway. Det er ikke verst på en tirsdag! Da vi gikk tom for ting å snakke om, overtalte jeg henne til å se på Great Gatsby med meg. Jeg elsker den filmen, og det tror jeg hun også gjorde.  


Maten på Bambus er utrolig god, og dette er min favoritt – det er en kombinert tallerken med vårrull, grønnsaker, lammespyd, kyllingfilet i en sterk, deilig saus og kokosris ved siden av. Nam!

Nå skal jeg straks begynne å kle på meg til kveldens event. Jeg skal faktisk til Brasserie France, stedet hvor jeg tok mitt fagbrev som kokk, og feire Beaujolais Nouveau. Dette er en rødvin fra Frankrike som alltid åpnes ved midnatt den 3. torsdagen i November. Jeg har jo opplevd denne kvelden en del år nå, men jeg elsker det – det er så utrolig hyggelig, og i tillegg smaker vinen veldig godt, til tross for at jeg ikke er så glad i rødvin. Jeg tar selvfølgelig med kamera, så det er bare å glede seg til et lite bildedryss i morgen. Takk Gud for at jeg har fri i morgen…..hehe. Ha en fin kveld videre!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg