dagens lunsjtips: smørbrød med serranoskinke og brie

I går våknet jeg så sent og hadde så mye å gjøre resten av dagen, at jeg rett og slett glemte å få i meg mat. Derfor ble måltidet mitt laget i all hast, og jeg valgte å lage noe kjempegodt. Det er ingen hemmelighet at jeg er en brødelsker, og jeg kunne bokstavelig talt levd på brød og bakevarer. Jeg løp ned til Kanel for å hente en fersk baguette, og fylte den med mine favoritter. Et smørbrød kan man lage akkurat så avansert man vil, og man kan også putte inn akkurat det man vil. 

Jeg brukte mine to favorittoster, brie og en skivet gulost med jalapenosbiter i. Den er ikke akkurat av kvalitet, men jeg elsker sterke smaker, og derfor er denne en sikker vinner. I mellom ostene hadde jeg også serranoskinke og ruccolasalat, som gir mye smak! Mettende, og veldig godt! Dryss litt finhakkede urter over for litt mer smak! 


Jeg pleier aldri å spise lunsj eller frokost, men dette er allikevel et perfekt måltid på en travel dag! Man kan jo gjøre det så sunt som man bare vil! På dager som denne hvor kroppen er sliten og trenger litt ekstra energi, er det helt supert. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg