i en annen verden

Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb, og jeg har enda en million ting jeg skulle gjort i løpet av dagen. I morgen skal jeg i middagsselskap, og på lørdag skal jeg lage mat til masse gjester i en bursdag. Jeg gleder meg masse til begge deler, og har planer om å lage en kjempedeilig tapas! Derfor må jeg begynne å planlegge litt, og forberede. Men først trenger jeg litt pause fra denne verdenen, og hva er da bedre enn en god, gammel Disneyfilm i sengen? 

Det kunne ikke blitt mer perfekt. Ute har det begynt å snø, og jeg ligger her med ullstrømper til knærne og spiser min deilige havregrynsblanding. I dag smiler livet til meg, virkelig.  

Dette er en ny type blanding jeg har begynt å spise. Egentlig startet det med at jeg tittet inn i skapene mine på kjøkkenet og innså at jeg måtte begynne å bruke alle de forskjellige helseproduktene mine. De holder jo ikke evig, de heller! Jeg har jo alt fra tørkede bær og forskjellige frø til rå kakao og kokosflak, og tenkte at jeg måtte lage noe godt! 

Blandingen er helt, helt nydelig, og perfekt som frokost, lunsj eller kveldsmat. Jeg elsker den allerede, og den inneholder også utrolig mye som er godt for kroppen! Perfekt på en dag som denne 🙂 

Noras superblanding 

1/2 dl havremelk (hjemmelaget)
1/2 dl mandelmelk
1 ss acaipulver
1/2 ts kanel 

Blandes godt.

2 ss havregryn
1 ss linfrø
1 neve kokosflak

1 neve blåbær
1 neve tørkede tranebær 
1/2 banan 

…..Dette er det jeg brukte, men man kan selvfølgelig bytte ut og droppe det man selv vil. Dette smaker ihvertfall himmelsk, og når du til og med har laget all melken selv, kan du ihvertfall spise dette med god samvittighet! Nå skal jeg se film! Ha en fin dag videre 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg