pinky friday

God fredag, dere! I dag har det vært skikkelig surt og kaldt ute, og jeg har egentlig bare holdt meg inne på jobb. Ikke at jeg har hatt så mye valg da, men allikevel…Om noen få timer skal jeg i middagsselskap, men jeg rakk heldigvis en liten tur ute i parken! Jeg har jo fått meg en ny jakke som er fra Vila, og selvom det ikke er helt min stil, elsker jeg den. Fargen er kjempesøt, og jakken er deilig og varm. Perfekt for slike triste vinterdager!

Ellers er Sandvika så utrolig koselig nå som det nærmer seg jul. I går lagde sjefen min og jeg noen søte, røde sløyfer på trærne utenfor Kanel, og det henger fine julelys og fuglenek overalt. Er det noe jeg elsker med juletider så må det være alle de fine lysene og selve stemingen ute.  Synes dere ikke at den er fin? 

Nå er planen å ta en rask treningsøkt, også er jeg nødt til å begynne å fikse meg til i kveld! Jeg vil også bare minne dere om at jeg har en nokså travel dag i morgen, så jeg kan ikke love dere at det blir noen blogging. I stedet kan dere følge med på instagramprofilen min 🙂 Ha en ellers fin helg og kos dere masse. Klem, klem! 

2 kommentarer
  1. Åhhja, er så enig … alle lysene gjør så mye med stemningen <3 Gleder meg masse til jul selv om det blir en litt annerledes feiring siden vi bor i Australia. men vi skal nok få en fin feiring fordi 🙂
   Den jakken var kjempesøt, og den fine fargen da <3
   Håper du får en fin mandag kjære deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg