mine favorittkjoler

Å finne den perfekte kjolen til juletiden er ikke alltid like lett, og den dag i dag finnes det jo utallige kjoler å velge imellom! Jeg har selvfølgelig plukket ut mine favoritter, og skrevet kort om hvorfor det ble nettopp dem. Man skal alltid bruke lang tid på å finne kjole til en spesiell anledning, det mener ihvertfall jeg, og jeg begynner virkelig å få dårlig tid. Kanskje det blir noen av disse! 

Trykk på hver enkel kjole for å komme direkte inn til sidene 🙂
 

1. Dette minner meg faktisk litt om en jeg har fra før av. Jeg elsker at den er lang, har mønster på armene og at den har paljetter, men allikevel er elegant og fin. 

2. Dette er en litt søtere og lettere versjon, perfekt for julelunsj, eller festkjole til kvelden. Den åpne ryggen med de tynne trådene gjør den elegant, og jeg kunne absolutt brukt denne!

3. Denne blåfargen er helt nydelig, og dette er en kjole som også egner seg til nyttårsaften. Jeg er ikke så fan av paljetter, men denne er utrolig fin.

4. Ah, denne kjolen….hvor skal jeg starte? Jeg tenker kanskje å kjøpe denne selv! Jeg elsker alt ved den, fargen, mønsteret, og at det er åpen rygg. Dette kan gå fryktelig galt, men med naturlig sminke og et par svarte sko kan det også bli utrolig fint. 

5. Dette er en ganske enkel kjole det går an å piffe opp. Et fint smykke eller en fargerik leppestift passer perfekt!

6. Dette er også en utrolig søt kjole som kan brukes til mange anledninger. Den er ikke så formell, men fortsatt utrolig fin!

7. Dette er også en av de jeg liker best. Fargen er utrolig fin, og jeg elsker utringningen foran. 

…Hvilken er deres favoritt?

3 kommentarer
  1. På den første kjolen elsker du at den har paljetter, og på den tredje er du egentlig ikke så fan av det, men den var fin likevel. Litt forvirrende språk. Men kjolene var veldig fine, og du kler nok veldig mange av dem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg