mexican

Er det en spesiell “setting” jeg er rimelig ukomfortabel med, er det det å være edru sammen med fulle mennesker. Jeg er så ufattelig lei av å høre dårlige sjekketriks, lukte sur alkoholånde og høre dårlige spøker. Om man ikke er beruset selv, klarer man faktisk å forstå hvor dumme de andre som er det, ser ut. På denne tiden er jo Oslo by full av alle slags mennesker, og alle er faktisk like fulle. Jeg blir jo helt nervøs av å gå alene nedover veien, for et utrolig mas!
Nei, herregud så deilig det er å komme seg hjem. Av med finstasen, på med morgenkåpen, finne frem litt sunn restemat i kjøleskapet og se en film. Det er deilig, det! 

Kvelden har vært helt fantastisk, og jeg for min del har kost meg skikkelig. Vi hadde bord på Tijuana som er et hyggelig, mexikansk spisested. De holder til på Grünerløkka, og er virkelig et sted jeg vil anbefale! Vi spiste litt forskjellige retter, og drakk altfor mange coctails! Jeg drakk faktisk tre hele Pina colada`er, og det var mer enn nok for meg. Når sant skal sies så hadde jeg lagt igjen mesteparten av pengene mine igjen hjemme for å unngå akkurat det – kjøpe for mye drikke og mat! Jeg er sikker på at jeg hadde drukket minst ti til om jeg hadde hatt pengene med meg! Pina colada er det beste jeg vet om, så….

…Absolutt en herlig kveld! I tillegg føler man seg så utrolig fin i formen når man ikke kjenner alkoholen og er så og si edru. Man får liksom et helt annet syn på kvelden, og mer glede av menneskene rundt. Det var faktisk utrolig forfriskende! Jeg har selvfølgelig drukket litt og kost meg med drinker, men man trenger ikke alltid å ha et mål om å bli full. Det er ikke alltid det er like lett å tenke slik, men det er så utrolig verdt det! Tusen takk til Ane for en fantastisk bursdagsfeiring, jeg er veldig takknemlig for at jeg ble invitert og jeg har hatt en kjempebra kveld! God bursdag!  

 

2 kommentarer
  1. Det var jo der jeg og Camilla var den gangen vi inviterte deg! 🙂 Sykt god mat! Vi må dra dit sammen en annen gang <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg