caroline, continental & cosmica

God kveld, mine kjære lesere! Gud så sliten jeg er, og det eneste som faktisk frister, er å lage meg en skikkelig digg middag og se på Masterchef til jeg sovner. Noe jeg også skal. 

Etter jobb i dag tok jeg turen inn til Oslo for å møte Caroline. På Continental var det et stort event i forbindelse med Cosmica, og det var kjempegøy. Dette stedet er jo bare helt fantastisk, og alt var helt perfekt. I tillegg var både fingermaten og sprudlevannet helt utsøkt, og perfekt etter en lang dag på jobb. Jeg har brukt Cosmica produkter flere ganger, og er veldig fornøyd.

Tusen takk for en fin kveld, mye godt og en veldig, veldig fin goodiebag! Jeg elsker å være blogger, altså.  Herregud som jeg har kost meg! Denne uken er som sagt fylt av fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg. Det har jo bare gått to dager! Jeg elsker forresten denne genseren, og ikke minst – fargen. Jeg har kun brukt den en gang fordi den er så sinnsykt stor og slapp, men det gikk visst fint i dag. Fargen er ihvertfall helt nydelig, og passer til meg når jeg har litt farge på kroppen. Er dere ikke enige? 

Vi snakkes i morgen. Dere vet hva jeg skal nå!

5 kommentarer

Siste innlegg