feiring av lancôme 80 år

God ettermiddag, mine kjære lesere! Dette har vært en helt spesiell og fantastisk dag så langt, og klokken er bare litt over fem! Jeg har tilbrakt formiddagen min på den Franske ambassaden i Oslo, hvor vi feiret at Lancôme har eksistert i 80 år! En helt herlig opplevelse og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg i det hele tatt ble invitert. Ikke bare er det bursdagen til et av verdens største merker, men det ble feiret i et av de fineste husene jeg har vært i noengang. 

Vi fikk et lite innblikk i Lâncome sin historie, hvor jeg personlig lærte masse. Etterpå fikk vi champagne, fingermat og masse godt. Vi fikk også sett litt på forskjellige “looks”, hvor fire nydelige jenter var modeller. Etterpå ble det kake og makroner fra selveste Pascal, og andre festligheter. Til tross for at jeg dro alene i håp om å kjenne noen der, møtte jeg mange kjente fjes, og pratet med nye mennesker. Det er alltid så hyggelig å være på steder hvor man blir tatt godt imot, og hvor det er hyggelige og sosiale folk som ønsker å bli kjent. Det setter jeg veldig stor pris på! 


…Jakken jeg har på meg er fra Acne, og er et av mine favorittplagg. Jeg forsovet meg veldig i dag tidlig og hadde virkelig ikke noen aning om hva jeg skulle ha på samtidig som klokken tikket, men denne jakken redder meg alltid. Den er, i mine øyne, perfekt til hvilken som helst anledning, og jeg elsker absolutt hver eneste centimeter. I tillegg til at stoffet og fargen er fantastisk, er det små swarovskikrystaller på toppen, og store skulderputer. Jeg kommer til å bruke denne til den faller fra hverandre. 

Nå har jeg endelig kommet hjem, fått i meg dagens kaffe og er klar til å starte det virkelige livet. Litt senere skal jeg trene, men først skal jeg få orden her hjemme. Hele klesskapet mitt er bokstavelig talt vrengt ut i hele leiligheten. Jeg ønsker dere en fin dag videre! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg