påskeferie

Heihei alle sammen, og god påske sålangt! Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke har hatt tid til å blogge denne uken, alt har gått i ett hele tiden, og jeg er kjempesliten. I går kveld kom jeg hjem fra Porsgrunn, og jeg har bare sovet og slappet av siden det. Når jeg er i Porsgrunn er det alltid frem og tilbake til familie, og det blir ikke mye tid til overs. Uansett hvor hyggelig jeg har hatt det så er det alltid deilig å komme hjem til seg selv igjen, og nå gleder jeg meg til å begynne med trening, jobb og sunn mat igjen.

Påskeferien min har gått til turer ute i solen, masse venner og familie, god mat og altfor mye rødvin! Jeg håper at dere fortsetter å kose dere, ferien er jo ikke over enda for mange av dere. Jeg for min del er ihvertfall tilbake til hverdagen! 


…Noe av det jeg liker best ved å være hos mamma og pappa i Porsgrunn, er å gå i akkurat de klærne jeg vil og uten sminke. Derfor har jeg dessverre ikke tatt noen bilder av meg selv, men heller av de fine menneskene jeg har vært med. Her spiser vi årets første is på bryggen i Langesund! Noe som har vært en tradisjon siden jeg ble født. Takk for meg, vakre Porsgrunn!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg