roadtrip

Endelig en ny uke! Grunnen til at jeg har vært litt fraværende her i det siste, er blant annet fordi vi har skiftet baker på jobben min. Vi har faktisk begynt å steke alt selv, og det betyr at jeg begynner halv seks på morgenen hver eneste dag. I utgangspunktet er dette veldig deilig, for jeg elsker å jobbe tidlig! Men det er jo også mye å tenke på, og vi har enda ikke fått inn de nye rutinene. I tillegg er det fint vær og mange kunder hos oss om dagen, og derfor blir det også litt overtid! Etter mange timer på jobb er det egentlig bare fristende å sove når jeg kommer hjem, ikke skrive om hva jeg har spist eller hva som er in i sommer. Jeg håper at dere forstår dette, jeg skal bli bedre, altså! Jeg er vel en av de veldig få bloggerne som har en jobb ved siden av bloggen, og jeg kan love dere at det er mye hardere enn det virker. 

Også, bare for å klage litt….jeg har aldri vært så allergisk som det jeg har vært denne våren, og det har jo såvidt begynt! Jeg har hatt pollenallergi så lenge jeg kan huske, men dette året har det vært helt ekstremt! I dag fikk jeg også tette lunger og en skikkelig astmafølelse, så i løpet av neste uke skal jeg dra og sette kortisonsprøyte, slik at jeg klarer å leve de neste månendene. Jeg gjorde det i fjor også, men jeg har hørt at det er dumt å ta det hvert år. Er det noen av dere som vet noe om dette, og eventuelt prøvd denne sprøyten? Jeg fikk ihvertfall ingen bivirkninger i fjor, og jeg velger heller det enn den allergien jeg har nå. Jeg hater pollen!

….I går var jeg forresten i Sverige med noen jenter fra jobben min! Det var så hyggelig å bli spurt om å bli med, og vi koste oss skikkelig! De er jo litt yngre enn meg, men jeg synes det er så gøy å være med dem, for jeg føler meg plutselig mye yngre igjen. Jeg fikk kjøpt meg en god del også, som jeg trengte, og det var jo helt perfekt. Blant annet en ny yogatights, litt helsekostgreier og selvfølgelig – sjokolade. I Sverige har de jo utallige valg av både sunn og usunn sjokolade, og jeg fant akkurat de jeg ville ha! Tusen takk for turen, jenter! 

Siden jeg skal opp om litt over fem timer, så burde jeg kanskje legge meg nå. Sov godt dere, og gled dere til i morgen! Da kommer det oppskrift på en superdigg salat som er perfekt i dette været 🙂 Natta! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg