photoshoot

Hei dere, og god onsdag! Dette har vært en helt fantastisk dag, og jeg faktisk ikke rukket å tenke på hvor sliten jeg er. Og enda bedre – jeg har ikke vært allergisk! Etter ti timer på jobb i dag bar det rett til Make up store for å bli sminket. En venninne av meg går nemlig på makeup skolen, og ville ha meg som modell for en photoshoot. Jeg takker aldri nei til det, det er jo supergøy! Vi koste oss, og sminken ble kjempebra. Jeg elsker å bli sminket, stylet og dullet med, det er så fryktelig deilig når jeg aldri har tid til det selv. 

Oppgaven var å etterligne et cover som vi fant, og jeg synes hun har vært kjempeflink til å sminke! Det er jo rett og slett et kunstverk, og jeg hadde nok aldri hatt tålmodighet til å holde på med det.. Uansett, vi fikk tatt masse bilder og jeg redigerte noen raskt for å vise dere. Synes dere de ble fine? 


….Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over bildene. Det er lenge siden jeg har gjort “shoots”, og det var en litt vanskelig oppgave med tanke på at jeg skulle herme etter et annet bilde! Hva synes dere? 
Nå skal jeg ta av meg sminken, ta en rask joggetur om jeg rekker og legge meg tidlig! Ha en fin kveld videre 🙂 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg